01-08-06

Training van de dag

Vanavond net voor het eten en vlak na het werk gaan trainen op loopband in fitness. Op het programma stond 50 minuten lopen. De eerste training na mijn 18 km zondag. Was eigenlijk eerste training waarvan ik vond dat ik wel een rustdag verdiend had. Op mijn gemakje begonnen tegen 10.5, eerste 22 minuten, daarna versneld tot 12.1 en blijven lopen tot 40 minuten, dan eventjes terug naar 10.5 en de laatste 5 minuten terug sneller tegen 13.1. Resultaat 9.3 km in 50 minuten.Het is weer goed geweest.Morgen terug rustdag want vergadering op voetbal KV Hemiksem. Zoonlief speelt er voetbal bij preminiemen als keeper.Ik zit daar in dejeugdwerking en ben afgevaardigde van Dwayne's ploeg.Hopelijk valt alles een beetje te combineren met mijn loopwedstrijden.

21:56 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

marathon Net toevallig op jouw blog terecht gekomen. Ik hoop mijn eerste M. te lopen in Brussel deze maand. Veel succes met de voorbereiding voor de halve dit jaar en de hele volgend jaar. Mijn doelstelling voor de eerste M. is gewoon uitlopen, tijden zijn in dit geval minder belangrijk. Volgens mijn tijden op de 10M en de halve M. zou ik 3u30 kunnen lopen, maar ik ga zeker niet sneller lopen dan rond de vier uur, de man met de hamer ligt altijd op de loer en zeker in Brussel.

Gepost door: Dirk | 02-08-06

Goed gast Yo gast ongelooflijk initiatief om een marathon te lopen. Volhouden zo hé !!!! je bent goed op weg om de Ronny bij te benen.
Keep up the spirit

Gepost door: Guy | 02-08-06

De commentaren zijn gesloten.