06-08-06

New shoes

Ik loop momenteel met Adidas clima-cool. Ben er best tevreden over. Daar ik nogal veel transpireer aan de onderzijde van mijn voeten, lag de keuze voor de hand. Zijn nu niet de topschoenen. Ik heb ze op de kop kunnen tikken voor 35 EURO gekocht bij een sportzaak. Ze hebben er nu ongeveer 450 km en merk toch al een enige slijtage aan de buitenzijde van de hielen.Deze aankoop was slechts in afwachting van. Heb via mijn werk 2 paar Brooks addiction IV besteld, doch deze laten op zich wachten. Zal toch maar eens langs een goede speciaalzaak gaan ten einde een goede keuze van loopschoen te maken.Zeker wanneer de looptraining langer worden zijn goede loopschoenen onontbeerlijk. Kwestie van geen blessures op te lopen. Weet dus al wat er dit jaar onder de kerstboom moet liggen.

21:30 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nieuwe glog... Hey Rudi, bedankt voor een berichtje te laten op mn blog. Ik heb trouwens een link gelegd naar deze van jij. Ik zie da we meer gemeen hebben dan alleen de snelheid. Je blog is ook niet zo oud en ook ik loop op Adidas: Adistar Control. Ik heb een voetanalyse en scan laten nemen in het Running Service Center In Gent en deze waren volgens het resultaat het beste voor mn voeten.
Het beste verder bij het lopen en ook veel pelzier als blogger..
Groeten, Frank

Gepost door: Frank Terry | 07-08-06

Adidas Tijdens mijn trainingen en wedstrijden >15 km loop ik ook met climacools. Voor het kortere wedstrijdwerk heb ik asics-racers, omdat deze vederlicht zijn.
Veel succes met je voorbereidingen !

Gepost door: Steven Trimmer | 07-08-06

De commentaren zijn gesloten.