04-09-06

Sunset gemist, maan in de plaats gekregen

De zon heeft niet gewacht op mij om onder te gaan. Eerst rond de kleydaelgolf gelopen. Eerst rustig wat in lopen en na tien minuten versneld naar, schat ik 12,5 a 13km/u. Zo vijftien minuten volgehouden. Dan even wat gedronken. Had voor de eerste keer mijn gloednieuwe heuptas aan met daaraan 3 drankflesjes waarvan ik er twee bij had. In het begin kreeg ik het er wel van op mijn jawel "heupen". Twee flesjes die liggen te botsen aan mijn lijf.Na een half uurtje was ik er al een beetje aan gewend. Had dan ook al één flesje leeggedronken.Zo verder gelopen terug versneld naar SCHELLE toe, bergaf en vervolgens achter de scheve toren kerk richting schelde naar het jaagpad, vervolgens langs St-Bernardusabdij de dijk op en dan afzakken naar het zwaarste stuk, nl helling van de Callebeekstraat.Ondertussen zag ik de gloed van de ondergaande zon nog over Kruibeke hangen. De Helling doet me een beetje denken aan een mini-Tervurenlaan.Terug nog langs Hemiksem centrum en zo naar huis. Zo kwam ik terug thuis na 55 minuten en ik denk ongeveer 11 km en een beetje. Weet het eigenlijk niet. Zal het morgen eens berekenen. Heb echt genoten van deze avondsessie. Niet te moe maar toch goed gewerkt.Hartslagmeter wou in begin niet mee dus geen AVG. wel 33 minuten in zone 144-163 gelopen. Zo en nu morgen eens laten verwennen in restaurant.

22:11 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Misschien tot in Mechelen Hey Rudi, ik heb net je blog ontdekt. Onze planning is precies nogal gelijklopend - ik wil ook marathon lopen in voorjaar 2007 maar ik zit nu in de lappenmand met een pijnlijke knie. Ik ga op mijn blog link toevoegen naar de jouwe. Veel succes met de voorbereiding en misschien tot in Mechelen. En natuurlijk ook proficiat met de verjaardag.

Gepost door: philippe | 05-09-06

drankgordel Het went wel lopen met een drankgordel. Ik loop nu zelfs bijna nooit zonder. Een extra tasje bij mij zorgt dat ik mijn GSM of mijn MP3-speler kan meenemen. Vooral tijdens de marathon heel handig, voor enkele energierepen extra.

Gepost door: Dirk | 06-09-06

De commentaren zijn gesloten.