14-09-06

INTERVAL OP FITNESS - 7 km - 37 min

Vanavond nog eens naar fitness geweest. Was al van vorige week zondag geleden! Laatste weken te weinig tijd en teveel te doen dus.. Fitness even geen tijd voor. Lopen is nu het belangrijkste. Zal mijn schade wel inhalen na de halve kustmarathon. Ga dan een weekje rustig aan doen. Vandaag 1 km ingelopen op loopband en dan 8 keer 500 meter aan 14.2 km/u met ertussen 200 meter kalm 8km/uur. Was eigenlijk best leuk. Sommige 500 meters waren moeilijk op het einde, andere heel gemakkeliijk.Tijdens nr Pet Shop Boys "numb" op Mp3 speler ging het bijna vanzelf.Gaat over iemand die gevoelloos wil zijn.Heb dan ook maar 100 meter meer gedaan. Zal het anders 8 keer programmeren voor de 10 km van Dwars door Mechelen.Wie weet helpt dat? Daarna nog een beetje uitgelopen op band en terug de fiets op naar huis. Morgenavond nog een beetje loslopen en dat brengt ons dan bij de 10 km van zondag. Ben eens benieuwd wat dat gaat worden. Hoop stiekem om onder de 45 minuten te lopen maar of dat haalbaar zal zijn??? Rekenig houdend dat in Oostende er 400 meter minder werd gelopen betekend dit dat ik ongeveer 4 minuten sneller moet gaan dan in Oostende, twee maanden geleden.We zullen wel zien. Alles dat beter dan is dan Oostende is meegenomen. Hoop dat er wat sfeer zal zijn in Mechelen, dat is het belangrijkste. Van de Fit-impulse zijn we met zijn vieren, Yves, Marijke "onze fitnesscoach, Jurgen " die zijn eerste 10 km loopt en ondergetekende.

22:15 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

sneller op muziek ik ben er stellig van overtuigd dat je op favoriete muziek sneller kunt lopen , maar gans de wedstrijd volhouden zal iets moeilijker zijn vrees ik , succes in mechelen !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 15-09-06

Snotheet Vergeet vooral ook niet dat het in Oostende snotheet was, en dat je daardoor waarschijnlijk toen niet eens op topsnelheid hebt gelopen. Allez, dat was toch bij mij het geval. Met al jouw trainingen komt Mechelen dik in orde. Veel succes.

Gepost door: Julie | 15-09-06

De commentaren zijn gesloten.