02-10-06

kort tempoloopje - 6km - 31min - 11.6km/u

Vanavond rondje gelopen met bovenbuur Dirk, die er nu echt zin in begint te krijgen. Had vanmorgen al sms gestuurd om vanavond te gaan lopen. Wou eigenlijk een rustig herstelloopje doen, maar Dirk besliste er anders over en dreef het tempo een beetje op. Niet dat ik er last van had. Alles bleek terug in orde te zijn, ook de lichte pijn aan linkerknie was vanmorgen weg. Rondje gelopen in het donker want het al 2050 uur. Gelukkig hebben we genoten van een droog moment. Voor we het wisten, stonden we reeds terug aan onze voordeur. Al bij al toch een goed tempo gelopen na eergisteren. Het verschil tussen halve marathon van Bxl en de kust is duidelijk voelbaar. Ook al heb ik 7 minuten sneller gelopen dan in Bxl, ik heb nooit gevoeld dat ik over mijn grenzen ben geweest. Spijtig dat ik mijn hartslagband niet aan had om een vergelijk met Bxl te maken. Morgen op het werk 2*12 verdiepingen klimmen , want daar moet ook voor getraind worden. Vandaag officiele tijd van eergisteren gezien en die bedraagt 1u41min34sec met een 457ste plaats.

22:02 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knap wat een wedstrijd, wat een tijd.
Petje af hoor ! Zelf vond ik het echt wel zwaar met de warmte. Je maakt echt wel snel vorderingen, dat belooft voor de toekomst !!!

Gepost door: bob | 02-10-06

Rudi,
Proficiat met je prestaties.
Ik kwam toevallig op jouw site omdat ik op google op zoek was naar links die leiden naar de QKBC Torenrun.
Ik ben de organisator van enkele van de wedstrijden waar je aan deelnam (Brussel, Mechelen en Kust) en ik organiseer ook de QKBC Torenrun.
Voor één keer doe ik zelf ook mee aan een eigen evenement, maar helaas hebben we geen trappen op het werk, dus kom ik "ongeoefend" aan de start op 15/10.
Bij jouw targets zag ik staan: marathon in voorjaar 2007.
Ik heb een nieuwtje voor jou: de Kust Marathon gaat verhuizen naar het voorjaar 2007 (april).
Je kan het binnenkort volgen op onze website.
Veel plezier op 15/10 en mis geen treden hé.
groet,
Christophe Impens

Gepost door: christophe | 04-10-06

De commentaren zijn gesloten.