04-10-06

Hellingstraining 6*300m + 3.0km

Vanavond eindelijk eens een training gedaan met oog op trappenloop. Het gekozen terrein betrof de helling van de callebeekveer. Goed voor een steiging van 13 meter (vanaf het pont beneden tot boven)Zijn er van thuis naartoe gelopen en dan telkens tegen stevig tempo naar boven en op rustig tempo naar beneden. En dit zo 6maal. Was wel best pittig. We hadden net op tijd gedaan toen het begon te regenen. Dan nog even naar huis gesneld en zo kwamen we terug na 31 minuten. Was wel eens leuk om te doen, alleen spijtig dat het zo donker is. Ben eens benieuwd of de beentjes dit morgen niet gaan voelen. Deze week toch eens echt trachten de echte trappen te doen. Wil toch eens weten wat dat gaat geven.

22:16 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ook van Hoboken? Bent u ook van Hoboken, aangezien u aan een wedstrijd hebt deelgenomen rond het FortVIII? Dat is namelijk mijn trainingsparcours en ik kan beamen dat het er hobelig is en dat er veel wortels uitsteken, maar ik moet u wel vertellen dat het slechts ongeveer 2070m meet en niet 2,2km. Ik heb dit zelf nagemeten met een geëikt 'meetwieltje' en andere mensen die ik ken kwamen ook op ongeveer hetzelfde uit 10m meer of minder. Ik zou zeggen kom een een kijkje nemen op mijn blog www.bloggen.be/ishetnogver Veel sterkte in Etten-Leur, ikzelf doe meen in Kasterlee twee weken later.

Gepost door: michael | 05-10-06

Sorry Sorry was nog iets vergeten zeggen, als je traint voor de torenrun kun je misschien eens gaan trainen aan in de fietserstunnel, daar zijn toch ook al zo'n honderdtal trappen schat ik.

Gepost door: Michael | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.