05-10-06

Kustmarathon 2007

Via Christophe Impens heb ik vernomen dat de kustmarathon volgend jaar in het voorjaar(april) zal gelopen worden. Dat betekent dat ik er nog niet uit ben, welke ik volgend jaar zal lopen. Waarschijnlijk die van Rotterdam of toch nog de kustmarathon. Kan er nog gerust een beetje over nadenken. Als ik het voor de sfeer doe, dan zal het wel Rotterdam worden.Training van gisteren goed verteerd. Vandaag toch rustdag want je moet je spieren niet alleen verwennen met trainen maar ook met rusten.Dat hebben ze natuurlijk ook eens graag!

19:54 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

M voor mij staat de keuze al 100% vast, ik kies voor de ambiance en de drukte van Rotterdam. De afstand is me te lang om ze in "eenzaamheid" te lopen bij wijze van spreke. In Eindhoven was het op het einde het publiek dat me vooruitstuwde en da's een onvergetelijke ervaring. Maar ik kan best begrijpen dat veel lopers die drukte absoluut niet hoeven. Wel jammer dat de kustmarathon verhuist naar april, dat wordt een halve marathon minder in het najaar om evt. naar uit te kijken...

Gepost door: Ruthje | 06-10-06

Rotterdam Reeds 2 x Rotterdam gelopen, en nu verleden week de Kustmarathon. Mijn voorkeur gaat duidelijk naar Rotterdam, je loopt er constant tussen de mensen, heerlijk gewoon. Trouwens, beter laat dan nooit, proficiat met je prestatie tijdens de halve Kustmarathon!

Gepost door: Koen | 06-10-06

De commentaren zijn gesloten.