08-10-06

Fiets gezocht!

Weekend eigenlijk niet goed begonnen. Vrijdag is mijn fiets gestolen aan station. Als ik er eens ene met zien rijden, die gaat er niet goed van zijn. Gelet op het feit dat ik met mijn fiets iedere dag weg ben, ben ik er niet goed van. Kan nu al wel een beetje lopen, maar voor iedere verplaatsing al lopende te doen, nee bedankt. Enfin,vanmorgen gaan lopen in het prachtige weer. Wou 1u30min lopen maar gelet op het feit ik met die gedacht moeilijk kan lopen, had ik twee rondjes aan fitness gepland.(14km) Heb me weer moeilijk kunnen inhouden en heb nog een plaatselijk rondje in het park van Aartselaar gedaan. Na 1u15min zat mijn training er weeral op. Zal de volgende keer maar drie rondjes lopen. Zo kom ik wellicht aan het beoogde doel van een lange duurloop. 1u15min - 15 km - bmp 144 - avg 12km/u. Zo vanmiddag nog even gaan ontstressen in Nachtegaalpark met familie.Hopelijk kom ik niet teveel fietsers tegen!!:-)

13:59 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

fiets wij hebben er één op overschot, Koen wou hem eens op E-bay zetten voor een 20 euro maar 't is er tot nu toe nog niet van gekomen. Banden zijn wel te vervangen. Een vrij grote Peugeot-mannenfiets, wel met terugtraprem langs achter, wel ideaal om aan 't station te zetten. Stuur me gerust een mailke als je eens wil komen piepen.

Gepost door: Ruthje | 08-10-06

Balen! Bah, da's balen zeg. Van zo'n onrecht wordt een mens dus terecht ambetant he! Probeer het van de positieve kant te zien: als je ooit de dief op jouw fiets ziet rijden, kan jij wel lekker rap genoeg lopen om er achteraan te gaan! (ik kan maar proberen he, om je wat op te vrolijken...)

Gepost door: Julie | 08-10-06

De commentaren zijn gesloten.