15-10-06

QKBC Torenrun-300m+479trappen-4min39s

Vandaag de torenloop in het hartje van Antwerpen ofte 300m lopen + 479 trappen of 26 verdiepingen. Het was in ieder geval schitterend weer en veel volk op de Groenplaats. Wist eigenlijk niet waar ik aan begonnen was. Het oogde in ieder geval wel leuk te zijn. Mimi, Dwayne en Mr White waren aanwezig om me aan te moedigen. Vertrekkend vanop een podium voor een hele mensenzee.In ieder gevak laten zien dat ik hard kan lopen! De 300m legde ik af in 49sec (21.97km/u)maar dan begonnen de trappen. De eerste 4 verdiepingen vielen nog mee.Je komt dan ineens zonder zuurstof te zitten. 2 of 3 trappen tegelijk maar dan... begin je te beseffen dat je nog 22 verdiepingen te gaan hebt. Gewoon proberen te geven wat je nog hebt en niet letten op welke verdieping je zit. Op gegeven moment hoorde ik voetstappen voor me, zou ik Dirk dan toch inhalen. Nee hoor, het betrof Maite van Qmusic. Gezien ik de kracht niet meer had om haar voorbij te steken, ben ik er maar even achter blijven hangen tot de finish. Daar zag ik Dirk die een uitstekende 4min35s had neergezet. Achteraf hadden we wel last van onze longen. Voortdurend hoesten wat nog heeft geduurd tot wanneer ik thuis kwam. Was wel eens leuk om eens te doen en misschien te herdoen. Ik werd uiteindelijk 196ste op 493 deelnemers. Ik wil het best nog eens herdoen maar dan ga ik het toch een beetje anders aanpakken. Vanaf morgen terug lopen en lopen want van mijn spieren heb ik in ieder geval geen last. Morgen in ieder geval een paar foto'tjes

19:53 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Eens iets anders Eens iets anders dan een stratenloop precies, maar wel een unieke ervaring én een heel knap resultaat. proficiat. Eens benieuwd hoe de spieren morgen zullen reageren!

Gepost door: Julie | 15-10-06

leuk! hadden we al geen andere plannen gehad, waren we zeker komen zien. Het leek ons een hele leuke bedoening te zijn. En mooi resultaat gehaald!!

Gepost door: Ruthje | 15-10-06

De commentaren zijn gesloten.