21-11-06

Lang geleden. 7km - 40min.

Mede door mijn aanslepende verkoudheid, ontsteking onder mijn voet, het slechte weer en problemen op het werk was het er de laatste tijd niet van gekomen om buiten de fitness nog eens te gaan lopen. Eerlijk gezegd, begin ik toch een beetje twijfels te krijgen omtrent het lopen van een marathon in het voorjaar. Ik ben echt geen wintermens, hou niet van regen, kan best hoge temperaturen aan en voel me opperbest in de zomer. Als ik dan nog de laatste aflevering van marathon kijk op canvas, waarin il dottore zegt dat het eigenlijk niet goed is om zonder professionele begeleiding een marathon te lopen binnen het jaar,(in mijn geval is het zelfs 9 maanden)dan is mijn keuze wel gemaakt. Dan denk ik dat ik beter de winter in de fitness train(crosstraining zowel als lopen) om daarna dan op te bouwen naar de 10 miles en gaandeweg naar de marathon. Ga er in ieder geval nog eens deftig over nadenken.

18:05 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

il dottere Il dottere is misschien wel theoretisch een goede theoreticus, maar het belangrijkste vergeet hij wel steeds : plezier hebben in het lopen. En als men plezier heeft in het voorbereiden van een marathon, so what ?
Laat je niet ontmoedigen door die mooie praatjes ...
Het doel is maar al te mooi

Gepost door: Byrntie | 22-11-06

winter Als je geen last hebt van de hitte, dan kan je altijd nog opteren voor een M'thon in oktober. De regen en de wind zijn tegenstanders die je weerstand opbouwen, die nodig hebt om een m'thon te lopen. Als je schrik hebt om alleen af te zien, kom ik je wel eens halen.

Gepost door: Ronny | 23-11-06

Rudi weg? Helaba Rudi, beetje motivatiedipje? Zo'n somber berichtje, dat kunnen we niet hebben hoor! Hopelijk ben je snel van al die verkoudheden verlost en vind je je draai terug. Als je bioritme beter een marathon in het najaar verdraagt, dan is het misschien beter om ernaar te luisteren... ik kijk uit naar leuk nieuws op je blog.

Gepost door: Julie | 27-11-06

't is hier zo stil toch niet gestopt met lopen, hè. Beste wensen voor 2007 en hopelijk laat je snel nog iets horen !

Gepost door: bob | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.