09-07-08

Long time ago

Lang geleden dat ik nog eens op mijn blog heb gepost. Nu ik eindelijk wat tijd heb kan ik nog eens berichten over mijn sportprestaties.

Thans lig ik weer in de lappenmand. Ik heb maandag een neusoperatie laten doen. Mijn neusseptum laten rechtzetten. Naar ik vernomen heb van de specialist, stond dit serieus scheef zodat ik bijna niet kon ademhalen met mijn rechterneusgat. Voel wel een verschil nu > ik kan door geen één van de twee ademhalen. Er zitten nog plastieken plaatjes in die het been op zijn plaats moeten houden. Buiten de plastiekjes zit mijn neus vol met bloedstolsel en slijmen. Aangenaam is het allemaal niet en dan heb ik nog niet gesproken over de barstende hoofdpijn. Vrijdag mogen de plaatjes eruit en hoop ik toch al iets beter te kunnen ademen. 'T is niet erg praktisch eten of drinken zonder een vrije neus.

Kom nu over het lopen : Gezien aanhoudende achillespees blessure heb ik me beperkt tot de 5 km. Zo trainde ik iedere dag 5km tegen een stevig tempo. (22 minuten - 5km) Tijdens het lopen voel ik eigenlijk niet veel maar als ik durf ergens met mijn tenen tegen te stoten, voel ik net een mes in mijn achillespees schieten.

Binnen 14 dagen kan ik hopelijk terug beginnen lopen en zoek nog een wedstrijdj in augustus om eens 5km te lopen. Ik heb nog nooit een 5km wedstrijdje gedaan. In het najaar terug 10km en dan in het voorjaar de 10 miles en zo terug naar de halve maraton.

16:02 Gepost door Rudi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

amaai Rudi al een hoop ellende meegemaakt Dag Rudi, ik zie dat het stilletjes beter gaat, een ellende he,willen lopen maar nog even moeten wachten, ik heb ook een blessure gehad,maar niet zo erg.Ik ga in oktober mijn eerste marathon lopen!
mvg
patrick

Gepost door: patrick aerts | 19-07-08

De commentaren zijn gesloten.